Welkom bij

Restaurant de Pannenkoekhut

Pannenkoeken eten in bij het leukste pannenkoekenhuis in Bergschenhoek? Na een bezoek aan de piste van Outdoor Valley Wintersport kun je bij Restaurant de Pannenkoekhut terecht voor heerlijke pannenkoeken. Het pannenkoekenhuis De Pannenkoekhut is gelegen aan het Hoge Bergse Bos. Reserveren is niet mogelijk, je kunt gewoon aanschuiven!
À la carte
À la carte
Tweegangenmenu
Tweegangenmenu
Activiteiten
Activiteiten

We weten zeker dat er een pannenkoek tussen zit die jij lekker vindt. Je stelt je pannenkoek namelijk helemaal zelf samen! Liever iets anders? Dat kan! Bekijk hier alvast wat er straks op het menu staat.

Bekijk de volledige menukaart
Groot zonneterras Geniet van de zon op ons vernieuwde zonneterras
Dieetwens of allergie? Ook met dieetwensen zit je bij ons goed
Gratis parkeren Gratis parkeren voor de deur

PANNENKOEKENHUIS IN HET HOGE BERGSE BOS

Het pannenkoekenhuis de Pannenkoekhut in het Hoge Bergse Bos is een heerlijke plek waar je kan genieten van de lekkerste pannenkoeken. Het restaurant is gelegen op een unieke locatie aan de rand van het Bergse Bos, op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam. Voor de deur is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Binnen bij Restaurant de Pannenkoekhut heerst een warme en gezellige ambiance. Is het lekker weer? Geniet dan op ons heerlijke terras.

Combineer het pannenkoeken eten met een leuk activiteiten zoals tuben en net adventure of kies ervoor om eerst lekker te wandelen in het Hoge Bergse Bos. 

 

MAAK JE EIGEN PANNENKOEK

Zin in een traditionele pannenkoek of wil je eens iets anders proberen? Bij pannenkoekenhuis de Pannenkoekhut in het Hoge Bergse Bos zit je goed. Naast de verschillende pannenkoek-hoofdgerechten kun je zelf je pannenkoek samenstellen. Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken! Voor kinderen staan er speciale kids-specials op de kaart.

ZIN IN IETS ANDERS?

Pannenkoekenrestaurant de Pannenkoekhut is slechts gelegen op 10 minuten vanaf Rotterdam en heeft naast pannenkoeken ook andere gerechten op de kaart staan. Zowel voor vleesliefhebbers als veganisten staan er heerlijke gerechten op de kaart. Bekijk hier onze menukaart.

Naast dat je heerlijk kan dineren bij Restaurant de Pannenkoekhut kun je er ook heerlijk borrelen en lunchen. Bekijk hiervoor snel de borrelkaart of de lunchkaart!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wat onze gasten over Restaurant De Pannenkoekhut zeggen

"Een aanrader is de pannenkoek met banaan en Nutella en de appelrozijnensalade, spek en geitenkaaspannenkoek. Met een heerlijk Moretti biertje erbij was het echt genieten."
Karin - via Facebook