Activiteiten

Activiteiten bij De Pannenkoekhut
Bij De Pannenkoekhut kan je niet alleen heerlijke en diverse pannenkoeken eten, maar ook vele activiteiten beleven. Restaurant De Pannenkoekhut is gelegen op het avontuurlijke terrein van Outdoor Valley Wintersport. Na een middagje uitleven met een van onze activiteiten, zoals Tubing, Net Adventure, skiën of snowboarden, kunnen jullie heerlijk genieten van een overheerlijke pannenkoek. De combinatie van leuke activiteiten en lekkere pannenkoeken maakt De Pannenkoekhut ook perfect voor (kinder)feestjes en andere partijen.

Tubing

Kies een van de banen, stap in de band en roetsj de berg af naar beneden met snelheden waarbij 50 km/h geen uitzondering is.
Glij van de 110 meter lange funbaan af of ga voor de meer avontuur en kies voor de 120 meter lange baan met 2 enorme kombochten. Om boven te komen hoef je enkel op de lift te stappen. Deelnemen kan al vanaf 5 jaar!

Bezoek de website van Outdoor Valley Wintersport voor meer informatie over het tuben en tickets.

Net Adventure

Klauter het parcours in en spring meters boven de grond! Door de netten die zich aan de zijkant bevinden, hoef je niet bang te zijn om verkeerd te recht te komen. Terwijl je lekker springt of klautert geniet je van het uitzicht vanuit de uitkijktoren. Via één van de glijbanen zoef je weer naar beneden. Net Adventure is een speelkasteel en trampolinepark geschikt voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. Het is ook mogelijk om een combinatieticket te kopen met Tuben.

Bezoek de website van Outdoor Valley Wintersport voor meer informatie over net adventure en tickets.

naar net adventure

 

Skiën en snowboarden

Outdoor Valley Wintersport biedt voor kinderen en volwassenen op alle niveaus snowboard- en skilessen aan. We geven deze lessen in groep- of privé-verband.
De kunstskibaan (van groene matten) in Bergschenhoek is dé ideale plaats voor kinderen en volwassenen om te leren skiën en snowboarden. Daarnaast kunnen ervaren wintersporters hier het lichaam conditioneel of op technisch vlak voorbereiden voor de langverwachte wintersportvakantie.

Bezoek de website van Outdoor Valley Wintersport voor meer informatie over onze skischool en reserveer een proefles.

naar de skischool