Onbeperkt Pannenkoeken Eten

Reserveer hier een plek om onbeperkt pannenkoeken te komen eten.

Nu bij de Pannenkoekhut!

De Pannenkoekhut biedt de mogelijkheid om zoveel pannenkoeken te eten als je wilt voor slechts 19,95 euro! Bij de Pannenkoekhut kun je je eigen pannenkoek samenstellen uit een ruime keuze van zoet en hartig beleg.

Het mooie van dit aanbod is niet alleen dat het (natuurlijk) heerlijk is, maar ook dat mensen die op dieet zijn toch van hun lievelingseten kunnen genieten omdat ze zelf in de hand hebben hoeveel suiker, stroop of slagroom ze op elke pannenkoek doen. Dit biedt eindeloze mogelijkheden bij het samenstellen van de pannenkoek. Zo kunnen mensen bij elk bezoek aan de Pannenkoekhut iets nieuws proberen.

Als je in de buurt woont van Bergschenhoek of een weekendje in Rotterdam bent, aarzel dan niet om een plekje te reserveren bij de Pannenkoekhut!

Heerlijke pannenkoeken

Pannenkoeken zijn één van de populairste gerechten in Nederland; ze zijn makkelijk te maken en lekker als ontbijt, lunch en diner. Daarnaast smaken ze ook nog eens geweldig. Je kunt ze eten met zoet of hartig beleg of gewoon met wat boter erop. Lekker beleg voor pannenkoeken zijn onder andere stroop, suiker, kaas, spek, appel, kaneel, verse aardbeien, slagroom en meer. Kijk voor alle mogelijkheden op ons menu. Het is zelfs mogelijk je pannenkoek helemaal zelf samen te stellen!

Bereidingswijze

Om een heerlijke pannenkoek te maken heb je bloem, suiker, een ei, zout, melk/water en een beetje boter (om de pan in te vetten) nodig. Bij de Pannenkoekhut hebben we ons eigen geheime recept ontwikkeld dat we helaas niet in detail kunnen delen. Als je nieuwsgierig bent zul je onze pannenkoeken gewoon moeten komen proeven!

De perfecte pannenkoek

Wat is de perfecte pannenkoek? Zonder ons geheime recept te verklappen, zijn er een aantal punten waar de perfecte pannenkoek aan moet voldoen: hij is luchtig en vochtig als je erin bijt, met een klein knapperig randje aan de buitenkant. Een perfecte pannenkoek heeft daarnaast een gelijkmatig, gebakken patroon aan beide zijden, gevormd door de met roomboter ingevette pan. De binnenkant moet logischerwijs helemaal gaar zijn, al is dit gelukkig niet zo moeilijk als je de pannenkoeken mooi dun houdt. En het allerbelangrijkste: hij smaakt heerlijk met ieder beleg.

Onbeperkt pannenkoeken eten

Kom naar de Pannenkoekhut in Bergschenhoek en eet zoveel pannenkoeken als je maar wilt voor 19,95 euro. Je kunt ze bestellen met een ruime keuze aan zoet beleg, dus dit is de perfecte gelegenheid om eens iets nieuws te proberen. Al onze pannenkoeken worden gemaakt met een geheim recept dat je een onvergetelijke smaakervaring bezorgt. Vergeet niet ons menu te bekijken voor meer informatie over de mogelijkheden.

Conclusie

De Pannenkoekhut serveert onbeperkt pannenkoeken voor 19,95 euro! Het heerlijke geheime recept is helaas zoals de term al zegt “geheim”, maar je kunt het toch ervaren door onze pannenkoeken te komen eten. Of je nu op zoek bent naar een hartige of zoete pannenkoek, er zijn eindeloze mogelijkheden met dit menu-onderdeel dat heerlijk smaakt met elke topping naar keuze. Als al deze redenen je nog niet overtuigen om de Pannenkoekhut te bezoeken, bedenk dan dat we ook glutenvrije- en vegetarische opties aanbieden. Onze belofte? Bij de Pannenkoekhut vertrek je blij, tevreden en voldaan!

 

Geen trek in pannenkoeken maar wel in spareribs? Kom dan onbeperkt spareribs eten bij Restaurant de Berghut in Bergschenhoek!