À la carte

Speciale Pannenkoeken

Kom heerlijke pannenkoeken eten bij Restaurant de Pannenkoekhut en ontdek de lekkerste pannenkoeken van Bergschenhoek. Bij het eten van pannenkoeken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga bijvoorbeeld voor de pannenkoek spicy tempeh of stel je eigen pannenkoek samen. Het leuke aan pannenkoeken eten is, is dat je ze op elk moment van de dag kunt eten. Ze zijn een heerlijke keuze voor een stevig ontbijt, maar kunnen ook ’s avonds als diner. Weet jij al wanneer jij een pannenkoek komt eten bij Restaurant de Pannenkoekenhut in Bergschenhoek?

Liever iets anders eten dan een pannenkoek? Wij hebben ook andere gerechten op onze kaart staan.

Oosterijkse gerechten

De Pannenkoekhut, biedt niet alleen de traditionele Nederlandse pannenkoeken, maar ook een vleugje Oostenrijkse keuken. Een van de hoogtepunten van ons menu is de authentieke Oostenrijkse kalfsschnitzel, een echte klassieker die je doet denken aan de Oostenrijkse cultuur.

Daarnaast is er de Tiroler gröstl, een hartige aardappelschotel nog zo’n heerlijke aanrader. Deze gerechten zijn een geweldige manier om de smaken van Oostenrijk te ervaren zonder er naar toe te rijzen.

Of je nu een liefhebber bent van de Nederlandse keuken of graag nieuwe smaken ontdekt, de Pannenkoekhut heeft voor ieder wat wils. Het is een geweldige plek om te genieten van een maaltijd met vrienden, familie of collega’s.

Benieuwd naar onze hele 2 gangen kaart bekijk deze dan hier.