Wandelroutes vlakbij Rotterdam – In het Hoge Bergse Bos

Verken de heerlijke wandelroutes vlakbij Rotterdam! Wanneer de stadse drukte wat te veel wordt, zijn de wandelroutes vlakbij Rotterdam in het Hoge Bergse Bos een perfecte ontsnapping. 

Je kan bij Restaurant de Pannenkoekhut of Outdoor Valley gratis parkeren en vanaf daar je wandeling starten. Restaurant de Pannenkoekhut is een geweldige plek om even te pauzeren met een smakelijke pannenkoek. Heb je meer trek in een hamburger? Dan raden wij Restaurant de Berghut aan, op het terrein van Outdoor Valley.

Het Hoge Bergse Bos is gelegen op steenworp afstand van het bruisende Rotterdam en kent dus een aantal heerlijke wandelroutes. Binnen 10 minuten rijden ben je in Rotterdam-Noord! Zien we jou snel?

 

Wandelroute 1: door het Hoge Bergse Bos (1,5 KM)

Bij deze route begin je of eindig je bij de Pannenkoekhut en heeft een lengte van 1,5 kilometer. De paden waarover je wandelt bestaan uit verharde- en gravelpaden.

download de wandelroute

Wandelroute 2: door het Hoge Bergse Bos (3.0 KM)

Vertrek vanaf (1) Outdoor Valley of (5) Outdoor Valley Wintersport. De wandelroute van 3 kilometer gaat gedeeltelijk over gravelpaden en twee middelhoge heuvels.

download de wandelroute

Wandelroute 3: door het Hoge Bergse Bos (4.5 KM)

Ontdek wat het Hoge Bergse Bos allemaal te bieden heeft. Vertrek vanaf (1) Outdoor Valley of (7) Outdoor Valley Wintersport. De route van 4,5 kilometer gaat gedeeltelijk over gravelpaden en twee middelhoge heuvels.

download de wandelroute