Ons Menu

À la carte

Bij de Pannenkoekhut kan je genieten van heerlijk eten. Van ontbijt tot lunch tot diner alles is mogelijk. Het restaurant is gelegen op een natuurlijke locatie aan de rand van het Bergse Bos op slecht 10 minuten rijden van Rotterdam. Bij ons kun je terecht voor de lekkerste pannenkoeken. Naast de verschillende soorten pannenkoeken die we te bieden hebben, kan je ook je eigen pannenkoek samenstellen. Als jij het kunt bedenken kunnen wij het voor jou maken. Voor de kinderen hebben we uiteraard een special kids-kaart.
Uiteraard kan je bij ons niet alleen maar pannenkoeken bestellen. We hebben ook een uitgebreide menukaart met allemaal andere gerechten. Voor zowel vleesliefhebbers als veganisten er is voor ieder wat wils.
Ben je benieuwd naar ons hele menu klik dan hier

2 gangenmenu

Er is een heerlijk tweegangenmenu beschikbaar dat een breed scala aan gerechten biedt. Het menu begint met een keuze uit verschillende voorgerechten, waaronder soepen en salades. Voor het hoofdgerecht kan er gekozen worden voor een zelf samen te stellen pannenkoek, met talloze combinaties mogelijk. Naast pannenkoeken zijn er ook vlees- en visgerechten, evenals vegetarische en veganistische opties. Of je nu zin hebt in een tweegangenmenu of liever à la carte eet, je kunt altijd langskomen en genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer.
Wil je meer informatie over het 2 gangen menu klik dan hier