Over ons

Restaurant De Pannenkoekhut - In het Hoge Bergse Bos

Bij Restaurant De Pannenkoekhut kun je vanaf de zomer van 2021 na een bezoek aan de skipiste van Outdoor Valley Wintersport terecht voor heerlijke pannenkoek-, vlees- en vegan gerechten, in het restaurant of op het zonneterras. De skistube van Outdoor Valley werd in het voorjaar van 2021 omgebouwd tot modern en sfeervol pannenkoekenrestaurant of pannenkoekenhuis. Naast het traditionele Hollandse gerecht staan er ook lekkere vlees gerechten op het menu. Onze pannenkoeken zijn er ook met vegan beslag. We willen dat iedereen zich welkom voelt bij De Pannenkoekhut, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Ons team zet zich iedere dag in om de verwachtingen van onze gasten waar te maken. Weet jij al wat je eet vandaag?

Restaurant de Pannenkoekhut is gelegen op slechts 10 minuten rijden vanuit Rotterdam.

Een pannenkoek zoals ik hem nog niet eerder heb gegeten. Mooi geserveerd, rijkelijk belegd en goed van smaak. Echt een aanrader!
Laura

Activiteiten voor kinderen

Lekker ontbijten, lunchen, borrellen of dineren terwijl de kids zich vermaken? Dat kan bij De Pannenkoekhut! Het restaurant is gelegen op het terrein van het winter- en buitensportcentrum Outdoor Valley. Kinderen kunnen er skiën, snowboarden, tuben en vanaf deze zomer springen in Net Adventure. Reserveren kan via de website van Outdoor Valley Wintersport.