Tweegangenmenu

Tweegangenmenu

Bij de Pannenkoekhut kun je genieten van een heerlijk tweegangenmenu. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.

Het tweegangenmenu begint met een voorgerecht naar keuze. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder soepen en salades. Elk voorgerecht wordt vers bereid met de beste ingrediënten.

Bij het hoofdgerecht van het tweegangenmenu kun je kiezen voor een pannenkoek. Als je wil kan je zelfs je pannenkoek helemaal zelf samenstellen. Er zijn talloze combinaties mogelijk, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu houdt van een traditionele pannenkoek of iets avontuurlijks wilt proberen, bij de Pannenkoekhut is het allemaal mogelijk.

Andere hoofdgerechten

Natuurlijk hoef je bij het hoofdgerecht niet voor een pannenkoek te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook heerlijke vlees- en visgerechten beschikbaar. En voor degenen die liever geen vlees of vis eten, zijn er ook diverse vegetarische en veganistische opties.

Dus of je nu zin hebt in een heerlijk tweegangenmenu, of liever à la carte eet, bij de Pannenkoekhut ben je aan het juiste adres. Kom langs en geniet van een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer.

Download hier het menu!