Welkom bij

Restaurant de Pannenkoekhut

Pannenkoeken eten in bij het leukste pannenkoekenrestaurant in Bergschenhoek? Na een bezoek aan de piste van Outdoor Valley Wintersport kun je bij Restaurant de Pannenkoekhut terecht voor heerlijke pannenkoeken.

PANNENKOEKRESTAURANT IN HET HOGE BERGSE BOS

Het pannenkoekenrestaurant de Pannenkoekhut in het Hoge Bergse Bos is een heerlijke plek waar je kan genieten van de lekkerste pannenkoeken. Het restaurant is gelegen op een unieke locatie aan de rand van het Bergse Bos, op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam. Voor de deur is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Binnen bij Restaurant de Pannenkoekhut heerst een warme en gezellige ambiance. Is het lekker weer? Geniet dan op ons heerlijke terras.

Combineer het pannenkoeken eten met een leuk activiteiten zoals tuben en net adventure!

MAAK JE EIGEN PANNENKOEK

Zin in een traditionele pannenkoek of wil je eens iets anders proberen? Bij de Pannenkoekhut zit je goed. Naast de verschillende pannenkoek-hoofdgerechten kun je zelf je pannenkoek samenstellen. Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken! Voor kinderen staan er speciale kids-specials op de kaart.

ZIN IN IETS ANDERS?

Restaurant de Pannenkoekhut heeft naast pannenkoeken ook andere gerechten op de kaart staan. Zowel voor vleesliefhebbers als veganisten staan er heerlijke gerechten op de kaart. Bekijk hier onze menukaart.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wat onze gasten over Restaurant De Pannenkoekhut zeggen

"Dat je zelf je eigen pannenkoek samen kunt stellen vind ik erg leuk. De veganistische optie vind ik fantastisch. Komen zeker nog een keer terug."
Laura